BioMenü bio Acai capsule 60 buc

Stoc epuizat
BioMenü bio Acai capsule 60 buc
BioMenü bio Acai capsule 60 buc
BioMenü bio Acai capsule 60 buc
BioMenü bio Acai capsule 60 buc
BioMenü bio Acai capsule 60 buc
BioMenü bio Acai capsule 60 buc
N/A
Înregistrați-vă sau autentificați-vă pentru prețuri reduse
Ambalare

Acest produs este disponibil în mai multe versiuni, o puteți alege aici pe cea mai potrivită

72,80 Lei
Preț unitar: 1,21 Lei/capsulă

Boabele miraculoase din câmpiile inundabile ale Amazonului!

Susține sistemul imunitar, oferă organismului vitaminele și antioxidanții necesari


ATENŢIE! Comanda cardul cadou separat! Nu adăugați alt produs în coș!

Alegeți și un ulei purtător pentru uleiul esențial

Descriere

Fructul de acai este fructul palmierului de acai, o boabă mică, violet, care se găsește de obicei în câmpiile inundabile și mlaștinile din regiunea Amazonului din Brazilia.

Aceste fructe de pădure întunecate, strălucitoare și bogate în nutrienți sunt recoltate de două ori pe an. Semințele fructelor de acai reprezintă aproximativ 80% din întregul fruct. După măcinare, sămânța poate fi folosită în anumite hrană pentru animale. Baca de acai este recoltată manual din ramurile superioare ale palmei de acai, iar apoi pulpa este presată din ea. Pulpa de acai este procesată în mod natural prin înghețarea boabelor și apoi prin reducerea rapidă a presiunii pentru a evapora apa naturală înghețată. După uscare, pulpa de acai este măcinată într-o pulbere.

Celebrul „super-aliment”. Pulberea de fructe de acai este foarte populară în rândul persoanelor obsedate de sănătate datorită valorii sale nutritive.

Fructele de acai sunt consumate de oameni de sute de ani. Este extrem de gustoasă, iar efectele sale vindecătoare sunt legendare. Fructele de acai au de zece ori mai mulți antioxidanți decât strugurii și de două ori mai mulți decât afinele.

Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu iradiat; Nu conține zahăr adăugat; Fara alergeni; Fără zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Mai ales sărace în sodiu/sărace în sare

Dozare, utilizare recomandată, păstrare

O porțiune = 4 capsule

1 doză pe zi

Ingrediente

100% pulbere de fructe de acai (euterpe oleracea, palmier de acai) liofilizate (liofilizate); învelișul capsulei: hidroxipropil metilceluloză

Tabel de ingrediente

 Pe unitate
100 g
Energie1925 kJ/460 kcal
Grăsimi34 g
- in care acizi grași saturați8,1 g
- in care acid gras gras monoinsaturat20 g
- in care acid gras polinesaturat4,8 g
Carbohidraţ12 g
- in care zaharuri0,1 g
Fibre40 g
Proteine7,8 g
Sare0,02 g
Vitamina A661 μg
Vitamina E22 mg
Fier5,6 mg

Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.

Declarații

ALERGENI

Certificăm că produsul nu conține substanțe care pot provoca alergii sau intoleranță ca ingredient sau prin contaminare încrucișată în conformitate cu Articolul II din Regulamentul 1169/2011/UE. pe baza alergenilor enumerați în anexa acesteia. Vă rugăm să rețineți că această declarație se bazează pe informațiile furnizate de producătorul produsului.

FĂRĂ OMG

Produsul nu prezintă modificări genetice. Controale de proces sunt în vigoare pentru a se asigura că nu are loc contaminarea accidentală cu materiale modificate genetic. Produsul nu este inclus în reglementările 1829/2003/CE și 1830/2003/CE privind alimentele și furajele modificate genetic.

INSECTICIDE

Produsul respectă cerințele stabilite în Regulamentul Consiliului 834/2007/CE (și modificările ulterioare). Îndeplinește, de asemenea, standardele stricte de agricultură ecologică ale Asociației Solului. În timpul procesului de producție, produsul și materialul de ambalare nu intră în contact cu pesticide sau reziduuri de pesticide. Pesticidele nu sunt depozitate la fața locului sau utilizate în zonele de producție sau depozitare.

EMISIE

Produsul nu este iradiat și respectă regulamentul UE 1999/3/EC.

DECLARAȚIA ESB

Produsul este exclusiv de origine vegetala si nu contine ingrediente de origine animala. Nu este de origine animală și nu a fost în contact cu ingrediente de origine animală.

SOLVENTI

Nu au fost utilizați solvenți în timpul procesului de producție.

NIVELUL SUBSTANȚELOR INDEZORATE

Procesul de fabricație strict controlat al produsului asigură că nivelul de substanțe nedorite (metale grele, PAH, micotoxine etc.) rămâne sub limita stabilită de legislația UE (Regulamentul 2073/2005/CE, 1881/2006/CE și modificări), inclusiv Recomandările EFSA privind contaminanții alimentari.

DECLARAȚIA EXPERIMENTULUI PE ANIMALE

Nu a fost efectuată nicio testare pe animale asupra produsului.


Suplimentul alimentar nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu sunt medicamente, nu au efect medicinal și nu sunt potrivite pentru tratamentul sau prevenirea bolilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, bolnavă sau luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza orice supliment alimentar! Nu depășiți cantitatea recomandată de consum zilnic! Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!
Info produs
Tip
Supliment alimentar
Locul de origine
Brazilia
Cod de bare
5999860122654
Numărul OGYÉI

Numărul de notificare al Institutului Naţional Farmaceutic şi Sănătăţii Alimentare (HU)

24555/2020
Conţinut

Este posibilă o abatere minimă

60 capsulă
Porție zilnică
4 capsule
Câte doze zilnice?
15 porție/produs
Lăţime

axa X

5 cm
Înălţime

axa Y

10 cm
Vastagság

Z tengely

5 axa Z
Greutate netă

Este posibilă o abatere minimă

37.2 g/borcan
Unitatea secundară de masă

Este posibilă o abatere minimă

620 mg capsule
Greutate de umplere a capsulei

Este posibilă o abatere minimă

510 mg
Greutatea totală a capsulei

Este posibilă o abatere minimă

620 mg (± 9%)
Numar articol
2265
Masa
62 g/borcan
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!