Drojdie de bere

Drojdie de bere

Despre drojdia de bere

Următoarele sunt afirmații susținute de experimente științifice și rezultate ale testelor publicate pe internet, dar acestea nu sunt concluzii trase din testarea produselor noastre.

Drojdia de bere este un ingredient folosit la producerea pâinii și a berii. Este făcut dintr-o ciupercă unicelulară numită Saccharomyces cerevisiae. Are gust amar.

Drojdia de bere este folosită și ca supliment alimentar. O sursă bogată de crom, care poate ajuta la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge. Sursă de vitamina B.

Drojdia de bere este considerată un probiotic și este folosită pentru a ajuta digestia.

Cum funcționează drojdia de bere?

Drojdie de bere Drojdie de bere

Drojdia de bere conține organisme mici (microfloră) care susțin buna funcționare a sistemului digestiv.

Drojdia de Breer este un supliment nutritiv care poate îmbunătăți nivelul de energie și poate întări sistemul imunitar. Crom, proteine, seleniu, potasiu, fier, zinc, magneziu și vitamine B (tiamină [B1], riboflavină [B2], niacină [B3], acid pantotenic [B5], piridoxină [B6], acid folic [B9], biotină [B7]) este o sursă bogată.

La ce folosește drojdia de bere?

Datorită proprietăților sale probiotice, drojdia de bere poate fi eficientă în prevenirea diareei. De asemenea, este utilizat pentru a trata alte tulburări ale sistemului digestiv, inclusiv:

  • diaree cauzată de antibiotice
  • „diareea călătoarei”
  • sindromul intestinului iritabil
  • colită
  • intoleranță la lactoză

Drojdia de Breer poate furniza energie și poate contribui la menținerea sănătății pielii, părului, ochilor și buzelor. Poate fi eficient în susținerea sistemului nervos și întărirea sistemului imunitar.

Cromul din drojdia de bere poate ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge la persoanele cu diabet zaharat de tip 2 prin îmbunătățirea toleranței la glucoză.

Efecte secundare ale drojdiei de bere

Înainte de a lua drojdie de bere, consultați-vă medicul. Nu există instrucțiuni specifice pentru a lua drojdie de bere. Se recomandă să începeți cu doze mai mici de drojdie de bere pentru a controla posibilele efecte secundare.

Efectele secundare ale drojdiei de bere sunt de obicei ușoare. Cele mai frecvente efecte secundare sunt excesul de gaze, balonarea și durerile de cap asemănătoare migrenei.

Nu mai luați drojdie de bere și consultați imediat un medic dacă aveți dureri în piept, senzație de senzație în gât sau în piept sau dificultăți de respirație. Aceste reacții adverse pot indica o reacție alergică la drojdia de bere.

Drojdia de bere este o sursă de vitamina B, dar nu conține vitamina B12. O cantitate inadecvată de B12 poate provoca anemie, așa că este important să verificați dacă există surse de B12 în dieta dumneavoastră.

Suplimentele alimentare, cum ar fi drojdia de bere, pot interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi inhibitorii de monoaminooxidază (IMAO), meperidina, medicamentele pentru diabet.

Consultați medicul înainte de a consuma drojdie de bere dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Trebuie să fiți precaut dacă aveți un cateter venos central sau aveți oricare dintre următoarele afecțiuni: diabet zaharat, boala Crohn, infecții frecvente cu drojdie, alergii la drojdie, un sistem imunitar slăbit.
Cum germenii de grâu îmbunătățesc sănătatea

Ce este germenii de grâu?

Germenii de grâu fac parte din miezul de grâu și este responsabil pentru promovarea reproducerii plantei. Deși este eliminat din majoritatea produselor din grâu procesate, este o componentă nutrițională majoră a grâului integral.

Din produsele rafinate din grâu, cum ar fi cele care conțin făină albă, germenii de grâu sunt îndepărtați împreună cu coaja, astfel încât acestea să poată fi păstrate mai mult timp.

La ce este bun germenii de grâu?

Germeni de grâu Germeni de grâu

Germenii de grâu au o valoare nutritivă excelentă ca supliment alimentar, spun experții. O sursă excelentă de proteine ​​pe bază de plante, cu fibre și grăsimi sănătoase. De asemenea, o sursă bună de magneziu, zinc, tiamină, folat, potasiu și fosfor.

Germenii de grâu conțin multă vitamina E, care este un nutrient esențial cu proprietăți antioxidante. Se crede că antioxidanții reduc cantitatea de radicali liberi din organism și, potrivit unor cercetări, aceștia sunt o sursă naturală de antioxidanți, așa că sunt potriviti și pentru prevenirea bolilor.

Unii spun că germenii de grâu pot ajuta la întărirea imunității și la menținerea sănătoasă a inimii și a sistemului cardiovascular. Potrivit cercetărilor, cerealele integrale pot reduce riscul de boli de inimă și pot contribui la menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

Conform Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară (EFSA), există suficiente dovezi că germenii de grâu pot ajuta la controlul nivelului de colesterol.

Germenii de grâu sunt, de asemenea, folosiți pentru a menține sănătatea inimii la femeile aflate la menopauză. Potrivit unor cercetări, germenii de grâu pot ajuta și la tratarea simptomelor menopauzei, dar cercetările nu sunt în totalitate concludente.

Extractul de germeni de grâu fermentat Avemar este, de asemenea, cercetat pentru tratamentul cancerului și al bolilor autoimune, cum ar fi artrita reumatoidă.
Vreau drojdie de bere!

Aspect:
Ordonează după :
Aspect:
Ordonează după :