Mega probiotic

Mega Probiotic

Descrierea științifică a Caleido Mega PROBIOTICS

Noua generație de probiotice cu spectru larg!

Principalul ingredient al Caleido Mega PROBIOTICS este pulberea Megaflora 9 Evolution

APLICAȚIE

Megaflora 9 Evolution este indicat pentru tratamentul și prevenirea următoarelor tulburări:

 • Boli ale sistemului digestiv: diaree, constipație, flatulență...
 • Terapia cu antibiotice în exces
 • Imunitate deprimată
 • Intoleranța alimentară
 • Disbioza florei intestinale și vaginale
 • Boli de piele (eczeme)
 • Prevenirea candidozei intestinale
 • Detoxifierea compușilor nitroaromatici din alimentele procesate

COMPOZIȚIA

Tulpini bacteriene

 • Bifidobacterium lactis W51
 • Bifidobacterium lactis W52
 • Enterococcus faecium W54
 • Lactobacillus acidophilus W22
 • Lactobacillus paracasei W20
 • Lactobacillus plantarum W1
 • Lactobacillus plantarum W21
 • Lactobacillus salivarius W24
 • Lactococcus lactis W19

Matrice organică și minerală

Amidon și maltodextrine de porumb, fructo-oligozaharide (FOS), inulină, dextrină de porumb, clorură de potasiu, proteină vegetală hidrolizată, sulfat de magneziu, enzimă (amilază), pudră de vanilie și sulfat de mangan.

TEHNOLOGIA ProbioAct®

Pentru a crește timpul de înjumătățire și eficacitatea Megaflora 9 Evolution, o tehnologie nouă și unică numită ProbioAct® (Activitate Probiotică ) a fost dezvoltat.

Tehnologia ProbioAct® constă dintr-un amestec de ingrediente care au o funcție specifică de protecție și hrănire pentru bacteriile prezente în amestec. Aceste ingrediente sunt selectate în funcție de capacitatea lor de a crește:

 • Durata de viață a produsului
 • Supraviețuirea bacteriilor în tractul gastrointestinal
 • Activitatea bacteriilor benefice din intestine

ProbioAct® sinergizează efectul tulpinilor de Megaflora 9 Evolution, optimizând rezultatele experimentate de consumator.

PROPRIETĂȚI

Durată lungă

În produsele tradiționale pe bază de probiotice, celulele viabile mor în timp din cauza expunerii lor la condițiile din jur. Tehnologia ProbioAct® protejează bacteriile Megaflora 9 Evolution și asigură o durată lungă de valabilitate atunci când este depozitată la temperatura camerei și umiditate controlată. Tulpinile de bacterii Megaflora 9 Evolution sunt menținute în viață și viabile în timpul perioadei de înjumătățire a produsului.

Supraviețuire gastrointestinală ridicată

Atunci când un produs sub formă de pudră care conține probiotice este rehidratat înainte de ingerare, bacteriile neprotejate pot suferi un șoc osmotic care le ucide și le dezactivează. Ingredientele din matricea Megaflora 9 Evolution creează un mediu izotonic care reduce șocul osmotic experimentat de bacterii și, prin urmare, le menține în viață în timpul rehidratării lor.

În plus, pH-ul scăzut al sucului gastric și enzimele digestive găsite în fluidele tractului gastrointestinal distrug majoritatea bacteriilor din produsele tradiționale pe bază de probiotice. Se estimează că rata de supraviețuire a bacteriilor ingerate neprotejate este între 0,5 și 1% atunci când ajung în intestin. Cu alte cuvinte, într-un produs cu o concentrație de 100.000 de milioane de bacterii/gram, doar maximum 1.000 de milioane de bacterii viabile vor ajunge în intestine.

Tehnologia ProbioAct® protejează bacteriile Megaflora 9 Evolution de condițiile acide ale stomacului și le menține în viață, asigurând mai mult de 90 % supraviețuire.

COMPARĂ

Amestec de probiotice:

100000 de milioane de bacterii/g (1 × 1011)

 • 1%, dar supraviețuire = 1000 de milioane de bacterii viabile (1 x 109)

Megaflora 9 Evolution:

2000 de milioane de bacterii/g (2 x 109)

 • minimum 90% supraviețuire = mai mult de 1800 de milioane de bacterii viabile (> 1,8 x 109)

Asta explică de ce concentrația de bacterii în Megaflora 9 Evolution nu trebuie să fie la fel de mare ca în celelalte preparate, care pornesc de la o concentrație foarte mare, având în vedere capacitatea bacteriilor de a trece prin tractului gastrointestinal la mortalitatea ridicată suferită în timpul călătoriei lor prin.

Creșterea activității metabolice

Pentru ca un produs pe bază de probiotice să fie eficient, bacteriile trebuie să fie în stare perfectă și activate atunci când ajung la locul de acțiune: intestinul.

Tehnologia ProbioAct® îmbunătățește activitatea metabolică a tulpinilor bacteriene. Când bacteriile din Megaflora 9 Evolution ajung în intestinul subțire, prezența ingredientelor atent selectate în matrice facilitează atingerea unei stări active. În această stare, tulpinile Megaflora 9 Evolution produc acid lactic, acizi grași cu lanț scurt și alți metaboliți. Producția de acid lactic este esențială nu numai pentru efectul său de reglare asupra florei intestinale, ci și ca indicator al activității bacteriene.

Matricea ProbioAct® asigură nevoile nutriționale ale bacteriilor, astfel încât acestea să se poată coloniza și multiplica rapid și eficient în intestine.

Acest lucru a fost confirmat prin analiza lactobacililor și bifidobacteriilor, care sunt încă viabile și prezente în scaun. După consumul de Megaflora 9 Evolution, concentrația bacteriilor de fermentație în fecale crește semnificativ.

Efect de limitare

În condiții normale, la o persoană sănătoasă, există comunicare și reglare între gazdă și microbiota din intestin, ceea ce creează un echilibru homeostatic al florei intestinale care favorizează creșterea bacteriilor benefice, previne creșterea excesivă și controlează dezvoltarea a agenților patogeni.

Un dezechilibru al florei intestinale, cunoscut sub numele de disbioză sau disbacterioză, duce întotdeauna la creșterea excesivă a bacteriilor intestinale subțiri, cunoscută sub numele de SIBO (Small Intestine Bacterial Overgrowth), care schimbă echilibrul către bacteriile patogene.

De asemenea, se știe că situații specifice precum intoleranța alimentară, prezența alergenilor precum glutenul, tulburările digestive și chiar stilul de viață cresc permeabilitatea intestinală din cauza pierderii integrității mucoasei intestinale.

Toate aceste condiții nefavorabile duc la un dezechilibru în intestine, care modifică procesele de absorbție, drept urmare organismului lipsește nutrienții și microelementele, care sunt esențiale pentru o viață sănătoasă și care, în cele mai severe condiții, favorizează pătrunderea substanţelor toxice în organism.

Efectele dezechilibrului intestinal nu numai că cauzează afecțiuni care afectează direct intestinele, cum ar fi sindromul colonului iritabil (IBS) sau boala Crohn, dar unele studii științifice confirmă, de asemenea, că permeabilitatea ridicată a intestinului poate fi implicată în multe în dezvoltarea de boli psihice și nervoase. boli sistemice, cum ar fi demența senilă sau bolile Alzheimer și Parkinson.

Megaflora 9 Evolution s-a dovedit a fi capabilă să contracareze fenomenele de disbioză prin restabilirea echilibrului florei intestinale, menținerea efectului inhibitor și promovarea integrității mucoasei intestinale, ceea ce permite menținerea proceselor de absorbție. și homeostazia între gazdă și printre microbiota intestinală.

Lupta împotriva Candida sp. și Clostridium difficile

Megaflora 9 Evolution este un amestec foarte eficient, multispecie de probiotice, conceput pentru a trata și menține echilibrul florei intestinale și, prin urmare, este eficient pentru o gamă largă de aplicații.

În acest sens, tulpinile bacteriene ale Megaflora 9 Evolution au fost testate pentru capacitatea lor de a inhiba Candida albicans legate de candidoza intestinală. Rezultatele au arătat că amestecul probiotic de Megaflora 9 Evolution este activ împotriva a două tulpini de Candida prezente în intestinul uman. Unele tulpini de Megaflora 9 Evolution prezintă activitate inhibitoare 100% împotriva acestui agent patogen.

De asemenea, au demonstrat capacitatea de a inhiba creșterea Clostridium difficile, reducând producția de toxine A și B, care este esențială pentru patogenitatea bacteriilor implicate în multe boli intestinale.

SIGURANȚA

Tulpinile de bacterii Megaflora 9 Evolution au certificare QPS (Prezumție calificată de siguranță).

Liniile directoare de evaluare a siguranței pentru Enterococcus faecium au fost elaborate pentru înregistrarea europeană a Megaflora 9 Evolution.

DOZAREA RECOMANDĂ

Adulți:

 • Doza de întreținere: 1 g pe zi (echivalentul a 2 miliarde de bacterii)
 • Doza de tratament: 2 g (1 g dimineața, înainte de prânz, 1 g seara, înainte de cină)

Copii de la vârsta de 1 an:

 • se recomandă jumătate din doza pentru adulți

CUM SE UTILIZA

Dizolvați amestecul în apă, lapte sau iaurt și așteptați 1 minut pentru a activa probioticele înainte de a le consuma.
Vreau un mega probiotic!

Nu există acest produs în magazin
Expresia cautată
Tipul căutării
ȘI (apare fiecare cuvânt)
SAU (să apare oricare cuvânt)
Căutare în categorie
Toate categoriile
Unde să caute
Nume
Cod produs
Scurtă descriere despre produs
Caracteristicile detaliate ale produsului
Alte caracteristici opționale
Parametrii de produs
Preț minim
Lei
Preț maxim
Lei