BioMenü bio Camu Camu pudră 60 g

-6%
Stoc epuizat
BioMenü bio Camu Camu pudră 60 g
BioMenü bio Camu Camu pudră 60 g
BioMenü bio Camu Camu pudră 60 g
BioMenü bio Camu Camu pudră 60 g
BioMenü bio Camu Camu pudră 60 g
BioMenü bio Camu Camu pudră 60 g
N/A
Ambalare

Acest produs este disponibil în mai multe versiuni, o puteți alege aici pe cea mai potrivită

36,30 Lei 

Prețul care apare tăiat este cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 de zile înainte de reducerea prețului.

34,01 Lei
Preț unitar: 0,57 Lei/gram

Artilerie grea împotriva virușilor

Este una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C și este o aromă specială pentru alimente datorită gustului său înțepător și fructat.


ATENŢIE! Comanda cardul cadou separat! Nu adăugați alt produs în coș!

Alegeți și un ulei purtător pentru uleiul esențial

Descriere

Originar din regiunea Amazonului din America de Sud, camu camu este un tufiș care curge sălbatic de-a lungul câmpiilor inundabile și este extrem de tolerant la inundații. Fructul este o boabă roșiatică-violet cu un conținut ridicat de vitamina C. Boabele camu camu contine multi alti antioxidanti si antioxidanti esentiali. Baca de camu camu este folosita si in dieta traditionala destinata sa aromatizeze dulciurile - bauturi si conserve - insa datorita continutului sau nutritiv ridicat este din ce in ce mai folosita ca supliment alimentar. Boabele crude camu camu organice alese pentru cea mai buna calitate se curata in apa curata, se usuca si apoi se macina fin.

Când boabele sunt culese, acestea sunt imediat puse pe bărci și congelate, astfel încât să ajungă la consumatori cu nutrienții conservați. Fructul său conține mai multă vitamina C naturală decât orice altă plantă cunoscută din lume (100 g de fructe conțin aproximativ 2 g de vitamina C). Are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante și conține o cantitate semnificativă de aminoacizi (serină, valină și leucină), beta-caroten și bioflavonoide. Pe lângă vitamina C, conține și aminoacizi, beta-caroten, fibre, calciu, potasiu, fosfor și fier.

Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara alergeni; Fara gluten; Sărac în grăsimi; Sărac în grăsimi saturate; Sărac în zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Fără sodiu/Fără sare

Dozare, utilizare recomandată, păstrare

O porțiune = 3-5 g

1 doză pe zi, amestecată în lichid

Ingrediente

100% camu camu organic (myrciaria dubia)

Tabel de ingrediente

 Pe unitate
100 g
Energie1322 kJ/316 kcal
Grăsimi2,4 g
- in care acizi grași saturați0,9 g
- in care acid gras gras monoinsaturat1,0 g
- in care acid gras polinesaturat0,4 g
Carbohidraţ57,4 g
- in care zaharuri4,2 g
Fibre21,6 g
Proteine5,0 g
Sare0,0 g
Vitamina C (acid ascorbic)6520,0 mg

Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.

Avertizări
  • CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Declarații

ALERGENI

Certificăm că produsul nu conține substanțe care pot provoca alergii sau intoleranță ca ingredient sau prin contaminare încrucișată în conformitate cu Articolul II din Regulamentul 1169/2011/UE. pe baza alergenilor enumerați în anexa acesteia. Vă rugăm să rețineți că această declarație se bazează pe informațiile furnizate de producătorul produsului.

AUTENTIFICARE

Produsul este 100% natural si nu contine aditivi precum zaharuri, acizi, coloranti, conservanti etc.

FĂRĂ OMG

Produsul nu prezintă modificări genetice. Controale de proces sunt în vigoare pentru a se asigura că nu are loc contaminarea accidentală cu materiale modificate genetic. Produsul nu este inclus în reglementările 1829/2003/CE și 1830/2003/CE privind alimentele și furajele modificate genetic.

INSECTICIDE

Produsul respectă cerințele stabilite în Regulamentul Consiliului 834/2007/CE (și modificările ulterioare). Îndeplinește, de asemenea, standardele stricte de agricultură ecologică ale Asociației Solului. În timpul procesului de producție, produsul și materialul de ambalare nu intră în contact cu pesticide sau reziduuri de pesticide. Pesticidele nu sunt depozitate la fața locului sau utilizate în zonele de producție sau depozitare.

EMISIE

Produsul nu este iradiat și respectă regulamentul UE 1999/3/EC.

DECLARAȚIA ESB

Produsul este exclusiv de origine vegetala si nu contine ingrediente de origine animala. Nu este de origine animală și nu a fost în contact cu ingrediente de origine animală.

SOLVENTI

Nu au fost utilizați solvenți în timpul procesului de producție.

NIVELUL SUBSTANȚELOR INDEZORATE

Procesul de fabricație strict controlat al produsului asigură că nivelul de substanțe nedorite (metale grele, PAH, micotoxine etc.) rămâne sub limita stabilită de legislația UE (Regulamentul 2073/2005/CE, 1881/2006/CE și modificări), inclusiv Recomandările EFSA privind contaminanții alimentari.

DECLARAȚIA EXPERIMENTULUI PE ANIMALE

Nu a fost efectuată nicio testare pe animale asupra produsului.


Suplimentul alimentar nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu sunt medicamente, nu au efect medicinal și nu sunt potrivite pentru tratamentul sau prevenirea bolilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, bolnavă sau luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza orice supliment alimentar! Nu depășiți cantitatea recomandată de consum zilnic! Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!
Info produs
Tip
Supliment alimentar
Locul de origine
Peru
Cod de bare
5999886305468
Numărul de notificare
15359/2014
Conţinut

Este posibilă o abatere minimă

60 gram
Porție zilnică
3-5 g
Câte doze zilnice?
12-20 porție/produs
Lăţime

axa X

12,000000 cm
Înălţime

axa Y

17,000000 cm
Vastagság

Z tengely

1,000000 axa Z
Greutate netă

Este posibilă o abatere minimă

60 g/pungă
OGYÉI szám
15359/2014
Numar articol
0546
Masa
70 g/pungă
Produse suplimentare
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!