Cafea, ceai, cacao, energizant

Kávé, tea, kakaó, energetizálás

Astăzi, păstrând experiența și efectul consumului de cafea, poți alege și dintre ingrediente mult mai sănătoase decât cafeaua neagră – dacă nu vrei sau nu poți renunța la cafea. Doar amestecați niște extract de cafea verde sau pudră de ciuperci medicinale cu pudra tradițională de arabica (cafea ganoderma) și puteți face o răcoare sănătoasă, naturală. Introduceți un pic de energie și sănătate în plus în viața de zi cu zi cu preparatele noastre de cafea!

Pudra de cacao, unt de cacao, boabe de cacao - nu le poate lipsi din bucataria celor care duc un stil de viata sanatos, la fel ca suplimentele alimentare potrivite sau alte superalimente. De ce ar trebui să renunți la deserturile gustoase? Este suficient să înlocuim pur și simplu ingredientele cu ingrediente naturale cu un conținut redus de carbohidrați sau certificate organic și am făcut deja multe pentru a ne păstra sănătatea.

Cu pastile de cacao iti poti face chiar si racorul facut din cafea verde sau cafea ganoderma mai cremoasa si mai gustoasa, astfel incat sa nu fii nevoit sa sacrifici experienta cafelei pe altarul alimentatiei sanatoase.

Încărcați-vă corpul cu energie cu capsulele și pudrele noastre de iarbă de grâu, ginseng, guarana, rădăcină de maca, ceai matcha, cafea verde și ceai verde!

Aspect:
Ordonează după :
 
Aspect:
Ordonează după :