BioMenü bio Maca rădăcină pudră gelatinizată 125 g

-6%
Pe stoc
Stoc:
299 pungă
BioMenü bio Maca rădăcină pudră gelatinizată 125 g
BioMenü bio Maca rădăcină pudră gelatinizată 125 g
BioMenü bio Maca rădăcină pudră gelatinizată 125 g
BioMenü bio Maca rădăcină pudră gelatinizată 125 g
BioMenü bio Maca rădăcină pudră gelatinizată 125 g
BioMenü bio Maca rădăcină pudră gelatinizată 125 g
29.07.2024
30.07.2024
31.07.2024
01.08.2024
31.07.2024
31.07.2024
Înregistrați-vă sau autentificați-vă pentru prețuri reduse
Ambalare

Acest produs este disponibil în mai multe versiuni, o puteți alege aici pe cea mai potrivită

30,94 Lei 

Prețul care apare tăiat este cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 de zile înainte de reducerea prețului.

28,99 Lei
Preț unitar: 0,23 Lei/gram

Supliment alimentar echilibrant și stimulator!

Ne menține sănătatea într-un mod natural, energizează și îmbunătățește performanța fizică


ATENŢIE! Comanda cardul cadou separat! Nu adăugați alt produs în coș!

Alegeți și un ulei purtător pentru uleiul esențial

Oferte pachete
Descriere

Numit superalimentul din Anzi, maca este popular printre indigenii din Anzii peruani. Maca, cultivată primăvara, este o legumă rădăcină cultivată la o altitudine de 3.500 de metri. Rădăcina de Maca este un superaliment modern integrat în mod tradițional în alimentația nativilor. Maca are o aromă bogată, delicioasă, care se asortează bine cu cacao, un alt superaliment. Pentru cea mai bună calitate, rădăcina de maca este curățată în apă naturală și apoi uscată. Tratamentul termic sparge moleculele de amidon, facilitand astfel digestia mai usoara a acestuia si biodisponibilitatea altor nutrienti. Rădăcina de maca este apoi măcinată într-o pulbere fină și ambalată.

Se mai numește și ginseng peruvian. De asemenea, se știe că are un efect energizant, de întărire, de îmbunătățire a rezistenței, precum și o stare emoțională mai bună. În condiții meteorologice aspre (rece, vânt puternic, soare intens), trăiește în condiții deosebit de nefavorabile pentru majoritatea plantelor. Conform cercetărilor științifice, maca este deosebit de bogată în aminoacizi, fitonutrienți, acizi grași, vitamine și minerale. Este extrem de bogat în nutrienți, precum și în energizante, motiv pentru care mulți cred că este unul dintre cele mai bune suplimente alimentare naturale din lume.

Una dintre cele mai benefice proprietăți ale maca este efectul său de reglare, stimulare și echilibrare asupra echilibrului hormonal atât la bărbați, cât și la femei. Gustul său este similar cu cicoarea prăjită, care dăunează sistemului nostru nervos cu stimulente chimice. Maca, pe de altă parte, nu este un stimulent care conține cofeină, ci o plantă stimulatoare care ne menține sănătatea în mod natural. Diferența dintre maca și maca gelatinizată este că amidonul este îndepărtat din pulberea de maca gelatinizată, făcând-o mai concentrată, mai ușor de absorbit pentru organism și mai bine absorbită.

Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara alergeni; Sărac în grăsimi; Sărac în grăsimi saturate; Este bogat în fibre alimentare; Fără sodiu/Fără sare

Dozare, utilizare recomandată, păstrare

O porțiune = 5 g

1 doză pe zi, dizolvată în lichid

Ingrediente

100% rădăcină de maca organică (lepidium meyenii)

Tabel de ingrediente

 Pe unitate
100 g
Energie1366 kJ/326 kcal
Grăsimi1,0 g
- in care acizi grași saturați0,3 g
- in care acid gras gras monoinsaturat0,2 g
- in care acid gras polinesaturat0,5 g
Carbohidraţ57,5 g
- in care zaharuri26,8 g
Fibre20,5 g
Proteine11,0 g
Sare0,0 g
Vitamina B60,3 mg

Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.

Avertizări
  • CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Declarații

ALERGENI

Certificăm că produsul nu conține substanțe care pot provoca alergii sau intoleranță ca ingredient sau prin contaminare încrucișată în conformitate cu Articolul II din Regulamentul 1169/2011/UE. pe baza alergenilor enumerați în anexa acesteia. Vă rugăm să rețineți că această declarație se bazează pe informațiile furnizate de producătorul produsului.

AUTENTIFICARE

Produsul este 100% natural si nu contine aditivi precum zaharuri, acizi, coloranti, conservanti etc.

FĂRĂ OMG

Produsul nu prezintă modificări genetice. Controale de proces sunt în vigoare pentru a se asigura că nu are loc contaminarea accidentală cu materiale modificate genetic. Produsul nu este inclus în reglementările 1829/2003/CE și 1830/2003/CE privind alimentele și furajele modificate genetic.

INSECTICIDE

Produsul respectă cerințele stabilite în Regulamentul Consiliului 834/2007/CE (și modificările ulterioare). Îndeplinește, de asemenea, standardele stricte de agricultură ecologică ale Asociației Solului. În timpul procesului de producție, produsul și materialul de ambalare nu intră în contact cu pesticide sau reziduuri de pesticide. Pesticidele nu sunt depozitate la fața locului sau utilizate în zonele de producție sau depozitare.

EMISIE

Produsul nu este iradiat și respectă regulamentul UE 1999/3/EC.

DECLARAȚIA ESB

Produsul este exclusiv de origine vegetala si nu contine ingrediente de origine animala. Nu este de origine animală și nu a fost în contact cu ingrediente de origine animală.

SOLVENTI

Nu au fost utilizați solvenți în timpul procesului de producție.

NIVELUL SUBSTANȚELOR INDEZORATE

Procesul de fabricație strict controlat al produsului asigură că nivelul de substanțe nedorite (metale grele, PAH, micotoxine etc.) rămâne sub limita stabilită de legislația UE (Regulamentul 2073/2005/CE, 1881/2006/CE și modificări), inclusiv Recomandările EFSA privind contaminanții alimentari.

DECLARAȚIA EXPERIMENTULUI PE ANIMALE

Nu a fost efectuată nicio testare pe animale asupra produsului.


Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!
Info produs
Tip
Alimente
Cel mai bine înainte

lună/an

 

Datorită mișcării continue a mărfurilor, aceste informații au caracter informativ și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea lor.

 

În cazul produselor cu date diferite se vând mai întâi cele cu date anterioare.

09/2025
Locul de origine
Peru
Cod de bare
5999886305093
Conţinut

Este posibilă o abatere minimă

125 gram
Porție zilnică
5 g
Câte doze zilnice?
25 porție/produs
Lăţime

axa X

14 cm
Înălţime

axa Y

22 cm
Vastagság

Z tengely

2 axa Z
Greutate netă

Este posibilă o abatere minimă

125 g/pungă
Várható kiszállítás Magyarországra
29.07.2024
Numar articol
0509
Masa
142 g/pungă
Produse suplimentare
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!