Caleido Fibersol-2 Fibra Dietetica 200 g

-0%
Caleido Fibersol-2 Fibra Dietetica 200 g
Caleido Fibersol-2 Fibra Dietetica 200 g
Caleido Fibersol-2 Fibra Dietetica 200 g
Caleido Fibersol-2 Fibra Dietetica 200 g
N/A
Înregistrați-vă sau autentificați-vă pentru prețuri reduse
46,17 Lei 

Prețul care apare tăiat este cel mai mic preț de vânzare din ultimele 30 de zile înainte de reducerea prețului.

46,13 Lei
Preț unitar: 0,23 Lei/gram

Înlocuire fibre naturale!

Supliment alimentar natural, foarte solubil în apă, fibre alimentare rezistente


ATENŢIE! Comanda cardul cadou separat! Nu adăugați alt produs în coș!

Alegeți și un ulei purtător pentru uleiul esențial

Oferte pachete
Descriere

Fibersol®-2 fără OMG este o pulbere uscată prin pulverizare care este produsă din amidon de porumb, dar este mai ușor de digerat decât amidonul de porumb, deoarece este folosit de microflora colonului. Fibersol®-2 este considerată o fibră deoarece îndeplinește definițiile fibrelor propuse de Institutul de Medicină al Academiei Naționale de Științe (NAS), Codex Alimentarius și Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) și aparține categoriei carbohidraților nedigerabili. Conținutul de fibre este determinat de AOAC 2001.031. măsurată printr-o metodă oficială. Fibersol®-2 este bine folosit deoarece este foarte solubil și, prin urmare, poate fi folosit pentru a face un aliment sau o băutură care este ușor de consumat. Datorită componentelor sale funcționale, Fibersol®-2 are un gust neutru, astfel încât poate fi amestecat cu aproape orice aliment sau băutură, iar consumul său este benefic din punct de vedere fiziologic.

Fibersol®-2 este o fibră alimentară solubilă în apă cu un conținut de substanță uscată de minim 90%. O pudră fără gust, alb murdar, care nu este afectată de căldură (deci poate fi folosită pentru gătit și coacere) și este una dintre cele mai economice surse de fibre. Aportul crescut de fibre în sine înseamnă beneficii dovedite pentru sănătate, în plus are un efect pozitiv asupra nivelului de glucoză din sânge, ajută la menținerea funcției intestinale sănătoase, reducând în mod eficient șansa de a dezvolta diferite boli. Oferă în primul rând o soluție blândă pentru persoanele cu diabet zaharat, probleme de pierdere în greutate și tulburări digestive, iar proprietățile sale de sănătate asupra canalului alimentar, nivelul zahărului din sânge și nivelul colesterolului au fost confirmate de studii. Are efect prebiotic, adică enzimele care lucrează în partea superioară a sistemului digestiv nu îl afectează, dar se umflă din conținutul de suc din stomac și provoacă o senzație de sațietate, reducând astfel pofta de mâncare. În acest fel, ingredientele sale ajung în intestinul gros într-o formă neschimbată, asupra căruia are un efect de curățare, poate elimina toxinele, poate încetini absorbția carbohidraților din intestin, reducând astfel creșterea zahărului din sânge și scăzând colesterolul, asigurând zilnic mișcările intestinale și aportul adecvat de lichide (1,5 - 2,5 l/zi) împreună pot preveni constipația.

Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Vegan; Fara alergeni; Fara gluten; Fara grasimi; Fără grăsimi saturate; Sărac în zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Fără sodiu/Fără sare

Dozare, utilizare recomandată, păstrare

O porțiune = dupa gust

Se poate consuma cu una sau două linguri, amestecate cu suc de fructe, alte băuturi și alimente în doză crescută treptat

Ingrediente

Maltodextrină

Tabel de ingrediente

 Pe unitate
100 g
Energie822 kJ/196 kcal
Grăsimi0 g
- in care acizi grași saturați0 g
Carbohidraţ95 g
- in care zaharuri5 g
Fibre90 g
Proteine0 g
Sare0,003 g

Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.

Avertizări
  • Alimentație adecvatăSuplimentul alimentar nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos.
  • CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Declarații

DECLARAȚIA POLUANȚILOR

Fibersol®-2 este verificat în mod obișnuit pentru potențialii contaminanți. Rezultatele acestor teste arată că nivelul de contaminant este scăzut și respectă valorile limită prescrise de Regulamentul (UE) 1881/2006 „Determinarea nivelurilor maxime de contaminanți în produsele alimentare” și modificările ulterioare.

DECLARAȚIE FĂRĂ GLUTEN

În ceea ce privește statutul fără gluten al lui Fibersol®-2, porumbul nu conține grâu sau alte surse de proteină din gluten la care persoanele cu boala celiacă sunt permanent intoleranți. Fibersol®-2 este produs din măcinarea umedă a porumbului și este potrivit pentru consum și în cazul bolii celiace.

Fibersol®-2 îndeplinește cerințele UE pentru a fi etichetat „fără gluten”. Conform Regulamentului (UE) 609/2013, coroborat cu Regulamentul de punere în aplicare (UE) 828/2014, termenul „fără gluten” poate fi utilizat pentru alimente și ingrediente alimentare care conțin până la 20 mg/kg de gluten.

DECLARAȚIA OMG

Fibersol®-2 respectă programul și standardele Eurofins de verificare IP Non-GMO, așa cum sunt descrise în martie 2014 Eurofins Identity Preservation Standard Edition 5.1.

Amidonul fără OMG este obținut de la furnizori care au certificare IP/fără OMG de la terți. În plus, toate loturile de amidon primite sunt testate PCR folosind un test PCR calitativ și/sau cantitativ efectuat de un laborator acreditat ISO 17025. Fibersol®-2, nemodificat genetic, respectă cerințele tuturor legislației privind OMG-urile enumerate mai jos.

Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene au publicat regulamente:

- Regulamentul 1829/2003/CE privind alimentele și furajele modificate genetic

- Regulamentul CE 1830/2003 privind trasabilitatea și etichetarea organismelor modificate genetic și trasabilitatea alimentelor și furajelor produse din organisme modificate genetic

- Toate materiile prime utilizate pentru producerea Fibersol®-2 sunt fără OMG, în conformitate cu Directiva 2001/18/CE

Produsul final este PCR-negativ, așa cum este confirmat de o metodă PCR „în timp real”.

DECLARAȚIE DE PESTICID

Programul de monitorizare a pesticidelor Fibersol®-2 este realizat anual de un laborator acreditat, iar rezultatele sunt constant sub limita de detectare (LOD). În funcție de pesticidul testat (peste 400), limita de cuantificare (LOQ) este între 0,01 și 0,06 mg/kg. Rezultatele monitorizării sunt în conformitate cu Regulamentul European 396/2005/CE și cu toate modificările ulterioare.

DECLARAȚIE VEGETARIAN ȘI VEGAN

Fibersol®-2 este fabricat din amidon de porumb și nu se știe că conține produse de origine animală sau subproduse, ceea ce îl face potrivit pentru vegetarieni și vegani.

DECLARAȚIA NANOMATERIALELOR

Fibersol®-2 nu a fost fabricat ca nanomaterial produs artificial pe baza Reg. UE 2015/2283 și nu este un nanomaterial așa cum este definit în Recomandarea CE 2011/696.

DETECȚIA HIDROCARBURILOR AROMATICE POLICICLICE (P.A.H.)

Fibersol®-2 a fost testat pentru benzo(a)antracen, crisen, benzo(b)fluoranten și benzo(a)piren și toate rezultatele au fost sub limita de cuantificare. Limita de cuantificare a fiecărui analit este de 0,5 mcg/kg.

Produsul respectă Regul CE 1881/2006 și modificările acestuia.

DECLARAȚIA SOLVENTILOR REZIDUALI

Procesul de producție al Fibersol®-2 nu utilizează solvenți. Prin urmare, acest produs nu trebuie să conțină reziduuri de solvenți.


Suplimentul alimentar nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu sunt medicamente, nu au efect medicinal și nu sunt potrivite pentru tratamentul sau prevenirea bolilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, bolnavă sau luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza orice supliment alimentar! Nu depășiți cantitatea recomandată de consum zilnic! Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!
Info produs
Tip
Supliment alimentar
Locul de origine
China
Cod de bare
5999886305062
Numărul de notificare
14280/2014
Conţinut

Este posibilă o abatere minimă

200 gram
Porție zilnică
dupa gust
Câte doze zilnice?
nu poate fi determinat porție/produs
Lăţime

axa X

16 cm
Înălţime

axa Y

24 cm
Vastagság

Z tengely

2,5 axa Z
Greutate netă

Este posibilă o abatere minimă

200 g/pungă
Numar articol
0506
Masa
218 g/pungă
Produse suplimentare
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!