Deși amarantul a devenit recent popular ca aliment sănătos, acest cereal antic a fost un ingredient alimentar de bază în unele părți ale lumii de mii de ani. Are un profil nutrițional impresionant.
Amarantul este un grup de peste 60 de tipuri diferite de cereale care au fost cultivate de aproximativ 8.000 de ani. Aceste cereale au fost odată considerate un aliment de bază în civilizațiile incași, mayași și azteci.
Amarantul este clasificat ca pseudo-bob, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere tehnic, nu este un bob precum grâul sau ovăzul, dar are un set similar de nutrienți și este utilizat într-un mod similar. Gustul său pământesc, de nucă poate fi folosit bine cu o varietate de feluri de mâncare.
Pe lângă faptul că este incredibil de versatil, acest cereal hrănitor este în mod natural fără gluten și bogat în proteine, fibre, micronutrienți și antioxidanți.
Făina de amarant este făcută prin măcinarea semințelor de amarant coapte, uscate și decojite în făină.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara gluten; Sărac în zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Sursa de proteine; Mai ales sărace în sodiu/sărace în sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Ingrediente
100% faina de seminte de amarant organic (Amaranthus L.); Alergeni: pot contine urme de seminte de susan
Tabel de ingrediente
Energie | 1645 kJ/393 kcal |
Grăsimi | 6,7 g |
- in care acizi grași saturați | 1,9 g |
Carbohidraţ | 64 g |
- in care zaharuri | 1,1 g |
Fibre | 8,8 g |
Proteine | 14 g |
Sare | 0,04 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!